Muur impregneren

Een meester in muren impregneren

Een muur impregneren

Een muur impregneren doet u wanneer u korte metten wilt maken met vocht en vochtproblemen. Vocht kan immers dieper uw woning intrekken en daar schade veroorzaken aan de fundering of gaan schimmelen, en op beiden zit u waarschijnlijk niet te wachten. Het impregneren van de muur zorgt dan voor een effectieve en duurzame oplossing om nog meer doorslaand vocht tegen te houden. Op de pagina gevel impregneren , impregneren en impregneren huis, gaan we dieper in op het impregneren van deze specifieke onderdelen.

De voordelen van het impregneren van een muur

Zoals hierboven al duidelijk werd, is een muur impregneren een goede investering. Andere voordelen van het impregneren van een muur zijn de uitstekende, langdurige werking, het waterafstotende maar dampdoorlatende karakter, de verbetering van de dooizout- en vorstbestendigheid en het sterke indringvermogen van de waterafstotende vloeistof.

Muren impregneren tegen vocht verbetert de isolatie

De muren impregneren tegen vocht, vervuiling en andere invloeden van buitenaf heeft niet alleen jarenlang een gunstig effect op de staat van uw woning, maar werkt ook isolerend. Het is een feit dat een geïmpregneerde muur beter isoleert dan een niet geïmpregneerde muur. De thermische weerstand van de muur wordt tot wel 25% verhoogd!

Stel uw vraag

Advies op maat

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Impregneren muur: prijs / kosten

Uiteraard begrijpen wij het dat u eerst wilt weten welke kosten bij een muur impregneren komen kijken en wat de totaalprijs is voor uw woning. Wij kunnen alleen voor het impregneren van een muur geen prijs noemen voordat we bij u thuis zijn wezen kijken. De kosten om een muur te impregneren, kunnen namelijk hoger of minder hoog uitvallen om meerdere redenen. De factoren die bij het impregneren van de muur de prijs bepalen, zijn bijvoorbeeld het type muur, de staat van de muur, de bereikbaarheid en natuurlijk het aantal vierkante meters muren die we gaan impregneren tegen vocht.

Ook speelt het mee of we een oude stenen muur impregneren die eerst nog gereinigd moet worden en of het het impregneren van een vochtige muur betreft. Dat alles bij elkaar bepaalt voor het impregneren van de muur de prijs. Na het brengen van een bezoek aan uw huis kunnen wij u precies zeggen met welke kosten u bij de muur impregneren rekening moet houden en maken we een offerte op maat. U kunt ervan uitgaan dat onze prijs voor het impregneren, of het nu om het impregneren van een stenen muur, het impregneren van een natte muur of een oude stenen muur gaat, zo scherp mogelijk is. Wij werken snel en met zo min mogelijk materiaalverlies. Bovendien betaalt u slechts 9% BTW op de arbeidskosten van het impregneren van de muur!

Heeft u interesse in het impregneren van muren tegen vocht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen bij u thuis of voor antwoorden op de vragen die u eerst nog heeft. Samen met u gaan we voor het beste resultaat!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het impregneren van een muur?

Impregneren is het met een luchtspuit aanbrengen van een waterafstotende vloeistof op de muur. De vloeistof trekt door tot in de poriën van de stenen en laat daar een beschermende laag achter. Hierdoor kan vocht niet in de muur trekken. Ook zorgt het impregneren van een woning voor meer onderhoudsgemak. Dankzij de waterafstotende laag kan het vuil zich minder makkelijk hechten aan de muur en is het ook gemakkelijker te verwijderen.

Kan ik zelf mijn muur impregneren?

Een muur impregneren is specialistisch werk. De juiste gecertificeerde producten, materialen en technieken zorgen voor het meest langdurige resultaat. Daarom adviseren wij om het impregneren van een muur of woning over te laten aan een specialist als de Metselmeester.

Ik begrijp dat het beter is om voor het impregneren de stenen muur te reinigen?

Een beschermende laag aanbrengen over een vervuilde gevel werkt natuurlijk niet optimaal. Daarom raden wij aan om een muur eerst te reinigen en dan pas te impregneren. Ook het reinigen van de muur kunnen wij voor u doen.

5.0
Gevel is opnieuw gevoegd en ik ben tevreden met het resultaat.Alles netjes uitgevoerd en vooraf een duidelijke offerte.
Goede communicatie, alles netjes uitgevoerd. Resultaat mag er zijn en na afronden alles netjes achtergelaten. Een aanrader dus.
Harm heeft bij ons een uitbouw gemetseld en gevoegd. was niet een makkelijke klus. Heeft hij keurig gedaan!kan iedereen dit metselbedrijf aanbevelen.
js_loader

Bekijk alle reviews

Contact opnemen

Vertrouwen gekregen in ons vakmanschap? Nieuwsgierig wat het kost als we voor u aan de slag gaan en hoe het eindresultaat eruit kan zien? Bel met Harm, nemen we samen de situatie op voor de beste aanpak en een eerlijke prijs.

06-48611150
info@metselmeester.nl
9207 BM Drachten

Metselbedrijf H. van der Meer uit Drachten