Reviews

Klanten aan het woord

Referenties

We hechten net als onze klanten veel waarde aan kwaliteit! Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Lees hieronder de klantenreviews die we op onze Google bedrijfspagina hebben ontvangen.

Onze klanten aan het woord

Gevel is opnieuw gevoegd en ik ben tevreden met het resultaat.Alles netjes uitgevoerd en vooraf een duidelijke offerte.
Harm heeft bij ons een uitbouw gemetseld en gevoegd. was niet een makkelijke klus. Heeft hij keurig gedaan!kan iedereen dit metselbedrijf aanbevelen.
Response from the owner: Goed om te horen dat alles naar wens is. Nogmaals dank voor het vertrouwen!
De heer van der Meer heeft op een uitstekende wijze onze schoorsteen hersteld. Vooraf een duidelijke offerte ontvangen en besproken. Hij heeft vakwerk geleverd. Onze schoorsteen ziet er als nieuw uit en we hebben geen lekkage meer.
Response from the owner: Bedankt voor het vertrouwen en deze mooie review!
Door een aanrijding ontstond schade aan de muur van onze garage. Op zoek naar een metselbedrijf kwam ik bij H. v.d. Meer terecht. Hij heeft snel en vakkundig de schade herstelt. Je moet het weten om het te kunnen zien. Ik kan dit bedrijf daarom van harte aanbevelen.
Response from the owner: Goed om te horen! Bedankt voor het vertrouwen.
een zeer responsief, begripvol, nauwkeurig, slim persoon, die gedachten en ideeën snel waarneemt. het werk is snel en zeer kwalitatief uitgevoerd. dankzij dit bedrijf hebben wij een prachtige uitbouw
Response from the owner: Waauw wat een mooie review Linda! Bedankt voor het vertrouwen, de opdracht en de review.
Goede communicatie, alles netjes uitgevoerd. Resultaat mag er zijn en na afronden alles netjes achtergelaten. Een aanrader dus.
Response from the owner: Fijn om te horen dat alles naar wens was. Nogmaals bedankt!
Onze schoorsteen is naar volle tevredenheid gerenoveerd en netjes en schoon opgeleverd. Mark is een echte vakman , hij komt zijn afspraken goed na. John de Jong - Drachten
Response from the owner: Super! Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en uiteraard deze mooie review.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie beoordeling Rob.
Ook wij zijn heel tevreden over dit bedrijf. Echt een aanrader. Schoorsteen gerenoveerd. Alles heel netjes achter gelaten.
Response from the owner: Goed om te horen Sieger! Bedankt voor de opdracht en de review.
Onze berging is uitgehakt en opnieuw gevoegd en geïmpregneerd door Harmen. Erg blij met het resultaat! Ruimt alles na de tijd netjes op.
Response from the owner: Bedankt voor het vertrouwen, de klus en deze mooie review!
Bedrijf heeft ons goed geïnformeerd over de gevraagde werkzaamheden. Prijstechnisch waren we tevreden, afspraken kwamen goed uit en onze wensen werden bekeken en in overleg uitgevoerd.
Response from the owner: Bedankt Henk. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Veel woonplezier!
Wij zijn zeer tevreden over het werk van Harm van der Meer, onze hele zijgevel is opnieuw gevoegd, diverse kapotte stenen zijn vervangen en de muur is geïmpregneerd. Het werk is netjes en vakkundig uitgevoerd. Na elke werkdag was alles weer keurig opgeruimd, zelfs alle afval werd meegenomen. Wij hebben weinig tot geen last gehad van de werkzaamheden. Kortom, wij raden Metselbedrijf van der Meer van harte aan.
Response from the owner: Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen Andries!
Blij met deze firma, komt afspraken na en werkt netjes.Kortom een betrouwbare firma om in te huren.
Response from the owner: Bedankt voor het vertrouwen en deze prachtige review John!
js_loader

5.0
Gevel is opnieuw gevoegd en ik ben tevreden met het resultaat.Alles netjes uitgevoerd en vooraf een duidelijke offerte.
Goede communicatie, alles netjes uitgevoerd. Resultaat mag er zijn en na afronden alles netjes achtergelaten. Een aanrader dus.
Harm heeft bij ons een uitbouw gemetseld en gevoegd. was niet een makkelijke klus. Heeft hij keurig gedaan!kan iedereen dit metselbedrijf aanbevelen.
js_loader

Bekijk alle reviews

Contact opnemen

Vertrouwen gekregen in ons vakmanschap? Nieuwsgierig wat het kost als we voor u aan de slag gaan en hoe het eindresultaat eruit kan zien? Bel met Harm, nemen we samen de situatie op voor de beste aanpak en een eerlijke prijs.

06-48611150
info@metselmeester.nl
9207 BM Drachten

Metselbedrijf H. van der Meer uit Drachten