Allround metselbedrijf uit Friesland

Een meester in metselen

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Eerlijke prijzen
  • Afspraak = afspraak
  • Vakwerk

Metselen woningen

Harm van der Meer Metselwerken is een allround metselbedrijf. Het accent ligt op nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. Hier verzorgen we het metselen van funderingen, binnenmuren, buitenmuren en overige vormen van muur metselen zoals bijvoorbeeld een tuinhuis metselen of tuinmuur metselen. Ook het bijbehorende voegwerk kan in dezelfde werkgang door ons worden gedaan. Het resultaat is een strakke gevel, bijvoorbeeld in het klassieke halfsteens verband of een ander verband naar keuze. Metselmeester pakt de totale uitbesteding of werkt als onderaannemer in een team van vakmensen.

Lees meer

Metselen aanbouw en metselen uitbouw

Het verbouwen en verbeteren van een bestaande woning is een uitstekende manier om tegemoet te komen aan nieuwe woonwensen. In opdracht van particulieren verzorgt Harm het metselen van een nieuwe garage, schuur, tuinhuis of andere vormen van muurtjes metselen. De buitenmuur zetten we op in een steensoort naar keuze. De binnenmuren kunnen van kalkzandsteen of cellenbeton worden gemaakt, waar nodig inclusief isolatie. De prijs voor het metselen van uw nieuwe aanbouw is afhankelijk van diverse factoren zoals bijkomende werkzaamheden als het voegwerk van de buitenmuur. Voor het kunnen afgeven van een offerte komen we altijd eerst bij u langs.

Heeft u speciale wensen op het gebied van metselwerk zoals een brievenbus, (steun)beer of een ornament naar keuze, ook zit u bij Harm goed. Een ronding of een rond raam bijvoorbeeld is prima mogelijk. In overleg wordt er een ontwerp gemaakt en uitgevoerd. Van meters maken tot speciaal sier metselwerk, het zit in ons pakket.

Stel uw vraag

Advies op maat

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Metselen renovatie en restauratie

Als het om metselwerk gaat hebben we in de afgelopen 20 jaar alles wel een keer voorbij zien komen. Met die ervaring is Harm van der Meer vakbekwaam voor het uitvoeren van renovatie en herstel van bestaand metselwerk. Denk bijvoorbeeld aan herstellen van scheuren in metselwerk of specifieker nog scheuren repareren in de buitenmuur. En dat mag ook best een historisch verantwoorde restauratie van een monumentaal pand zijn of een woning onder architectuur. Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij verschillende soorten metselwerk onderhouden, restaureren, repareren en vervangen. Van natuursteen en bakstenen tot gedetailleerd gegoten decoratieve vormstenen en profielstenen: Harm kan met alle soorten historisch metselwerk omgaan.

Lees meer

Speciaal metselwerk

Harm is als specialist in metselwerk niet te groot voor een kleinere klus of het mooie werk zoals ze dat weleens noemen. Denk aan een ornament in uw tuin, muurtjes als tuinafscheiding of een grotere tuinmuur. Rond of gebogen behoort tot de mogelijkheden. We doen dan niet alleen het opmetselen van de stenen maar voegen het geheel ook netjes af. Als de situatie daar om vraagt kan het metselwerk meteen worden geïmpregneerd, dit is een effectieve methode tegen vervuiling en de inwerking van vocht.

We hebben ook goede ervaring met speciale verbanden in metselwerk. Dit wordt veelal op aangeven van een architect uit esthetisch oogpunt toegepast. De variatie met verschillende formaten stenen of afwijkende stapeltechnieken zal ervoor zorgen dat de gevel een speciale lijnwerking of stapeling krijgt. Wilt u eens iets anders dan anders? We denken graag mee met architect of aannemer om een speciaal stuk metselwerk te realiseren.

Stel uw vraag

Advies op maat

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Metselen kosten

Bent u nieuwsgierig wat het kost om een schutting te metselen, wat de kostprijs voor een garage is of andere metselprojecten? Dan komen we graag eerst even langs. Voor een kleine klus zoals een poort of brievenbus is een prijs vooraf soms al op te vragen, stuur zo mogelijk een tekening mee.

Mogelijk kunt u zelf een aantal werkzaamheden doen of doet de aannemer dit, geen probleem dan houden we daar rekening mee. Of wilt u andersom graag dat wij nog een aantal extra klussen meepakken, prima. Bezit of beheert u een (monumentale) woning of object dat onderhoud of een verdergaande restauratie nodig heeft? Neem dan eens contact met ons op. Vul het offerteformulier in of bel Harm rechtstreeks op 06 48 61 11 50.

5.0
Gevel is opnieuw gevoegd en ik ben tevreden met het resultaat.Alles netjes uitgevoerd en vooraf een duidelijke offerte.
Goede communicatie, alles netjes uitgevoerd. Resultaat mag er zijn en na afronden alles netjes achtergelaten. Een aanrader dus.
Harm heeft bij ons een uitbouw gemetseld en gevoegd. was niet een makkelijke klus. Heeft hij keurig gedaan!kan iedereen dit metselbedrijf aanbevelen.
js_loader

Bekijk alle reviews

Contact opnemen

Vertrouwen gekregen in ons vakmanschap? Nieuwsgierig wat het kost als we voor u aan de slag gaan en hoe het eindresultaat eruit kan zien? Bel met Harm, nemen we samen de situatie op voor de beste aanpak en een eerlijke prijs.

06-48611150
info@metselmeester.nl
9207 BM Drachten

Metselbedrijf H. van der Meer uit Drachten