Een muur metselen

Een meester in muren metselen

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Eerlijke prijzen
  • Afspraak = afspraak
  • Vakwerk

Muur metselen

De Metselmeester is, de naam zegt het al, een meester in metselen. Als allround metselbedrijf kunnen wij ieder type muur metselen. Dankzij ruim 20 jaar ervaring in metselwerk is geen vraag ons te gek. Voor onze opdrachtgevers rijden we heel Friesland en Groningen door, maar ook voor projecten op afstand staan we open.

Wilt u als particulier of bedrijf de Metselmeester inschakelen om een muur te metselen? We vertellen u hieronder graag hoe wij een muurtje metselen aanpakken en wat er mogelijk is. Denk daarbij aan woningen metselen, metselen van een aanbouw, uitbouw metselen, renovatie metselwerk, restauratie metselen, gevel metselen en schoorsteen metselen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe gaat een muurtje metselen in zijn werk?

Buitenmuren worden in een steensoort naar keuze opgezet. Binnenmuren worden van kalkzandsteen of cellenbeton gemaakt. Indien gewenst brengen we ook isolatie aan. Naast een ‘rechttoe rechtaan’ muurtje metselen kunt u ons ook inschakelen voor specialistisch (sier)metselwerk, zoals een ronding of rond raam in de muur, een (steun)beer of brievenbus van stenen of afwijkende stapeltechnieken. We denken graag met u, uw architect of aannemer mee over een mooi en praktisch ontwerp.

U kiest zelf of u ons de totale uitbesteding laat oppakken of als onderaannemer inschakelt in een team van andere vakmensen. Wij kunnen het volledige metselwerk verzorgen, inclusief het bijbehorende voegwerk, maar ook een gedeelte van de taken oppakken. We gaan graag met uw aanvraag aan de slag om in overleg met u en uw wensen de opdracht in te vullen.

Stel uw vraag

Advies op maat

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Wat kost een muur metselen?

Of het nu om nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden gaat, om binnenmuren of buitenmuren, om een aanbouw of een uitbouw, om een klassiek halfsteens verband of ander verband, wij zorgen voor een strak eindresultaat. U leest al dat er allerlei mogelijkheden zijn, en daarom is het niet mogelijk om een standaard antwoord te geven op de vraag: wat kost een muur metselen?

Voor de kosten komen we graag eerst bij u op locatie kijken, zodat we een realistische prijs kunnen noemen en indien gewenst een offerte op maat kunnen maken. De prijs voor een muurtje metselen is onder andere afhankelijk van de grootte, de gekozen steensoort en bijkomende werkzaamheden zoals het voegwerk of impregneren van de muur. En misschien wilt u zelf wat werkzaamheden doen of ons juist wat extra taken geven? Geef uw wensen door, dan vertellen wij u alles over een muur metselen en de kosten daarvan.

Stel uw vraag

Advies op maat

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie ook een monumentaal muurtje metselen?

Ja, ook een historisch verantwoorde restauratie van een monumentaal pand of een woning onder architectuur kunt u aan ons uitbesteden. Wij hebben ervaring met allerlei soorten historisch metselwerk, zoals gedetailleerd gegoten decoratieve vormstenen en profielstenen.

Een muur metselen, met welke stenen doe je dat?

Buitenmuren worden in een steensoort naar keuze opgezet. Binnenmuren worden van kalkzandsteen of cellenbeton gemaakt.

Wat kost een muur metselen?

De prijs voor een muurtje metselen is onder andere afhankelijk van de grootte, de gekozen steensoort en bijkomende werkzaamheden zoals het voegwerk of impregneren van de muur.

Zit bij een muur metselen het voegwerk bij de kosten inbegrepen?

De Metselmeester kan ook het voegwerk voor u verzorgen. Wij maken graag een offerte op maat inclusief voegwerk en de muur metselen. U weet dan de totale kosten, zonder verrassingen achteraf.

Rijden jullie door heel Nederland om een muurtje te metselen?

Als specialist in metselwerk zijn wij niet te groot voor een kleinere klus of het ‘mooie werk’ zoals een tuinmuur metselen als tuinafscheiding. Het leeuwendeel van onze opdrachtgevers zit in Friesland en Groningen, maar voor grotere projecten op afstand gaan we met plezier in overleg.

5.0
Gevel is opnieuw gevoegd en ik ben tevreden met het resultaat.Alles netjes uitgevoerd en vooraf een duidelijke offerte.
Goede communicatie, alles netjes uitgevoerd. Resultaat mag er zijn en na afronden alles netjes achtergelaten. Een aanrader dus.
Harm heeft bij ons een uitbouw gemetseld en gevoegd. was niet een makkelijke klus. Heeft hij keurig gedaan!kan iedereen dit metselbedrijf aanbevelen.
js_loader

Bekijk alle reviews

Contact opnemen

Vertrouwen gekregen in ons vakmanschap? Nieuwsgierig wat het kost als we voor u aan de slag gaan en hoe het eindresultaat eruit kan zien? Bel met Harm, nemen we samen de situatie op voor de beste aanpak en een eerlijke prijs.

06-48611150
info@metselmeester.nl
9207 BM Drachten

Metselbedrijf H. van der Meer uit Drachten