Muur herstellen

Een meester in muurherstel

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Eerlijke prijzen
  • Afspraak = afspraak
  • Vakwerk

Herstel scheurvorming in muren

De Metselmeester is specialist in scheurherstel in metselwerk en laat scheuren verdwijnen. In het beste geval wordt eerst de oorzaak van de scheuren weggenomen. Dat kunnen zowel scheuren in de binnenmuur zijn als scheuren in de buitenmuur. Als dit gedaan is kunnen wij aan het werk om de scheuren leeg te krabben, kapotte stenen te vervangen en waar nodig ankers aan te brengen. Zo mogelijk plaatsen we de oude stenen terug om kleurverschil te voorkomen. Als laatste wordt het voegwerk dan opnieuw aangebracht in de oorspronkelijke kleur. Het is niet altijd duidelijk waar de oorzaak ligt, daarmee is er altijd een risico dat de scheurvorming met de jaren opnieuw zal optreden. Het weer, het vochtgehalte in de bodem, een boom, allemaal mogelijke oorzaken die niet eenvoudig weg te nemen zijn. Periodiek buitenmuur scheuren herstellen is dan uw beste optie.

5.0
Gevel is opnieuw gevoegd en ik ben tevreden met het resultaat.Alles netjes uitgevoerd en vooraf een duidelijke offerte.
Goede communicatie, alles netjes uitgevoerd. Resultaat mag er zijn en na afronden alles netjes achtergelaten. Een aanrader dus.
Harm heeft bij ons een uitbouw gemetseld en gevoegd. was niet een makkelijke klus. Heeft hij keurig gedaan!kan iedereen dit metselbedrijf aanbevelen.
js_loader

Bekijk alle reviews

Contact opnemen

Vertrouwen gekregen in ons vakmanschap? Nieuwsgierig wat het kost als we voor u aan de slag gaan en hoe het eindresultaat eruit kan zien? Bel met Harm, nemen we samen de situatie op voor de beste aanpak en een eerlijke prijs.

06-48611150
info@metselmeester.nl
9207 BM Drachten

Metselbedrijf H. van der Meer uit Drachten