Allround voegbedrijf uit Friesland

Een meester in voegen

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Eerlijke prijzen
  • Afspraak = afspraak
  • Vakwerk

Muren voegen – nieuw voegwerk

Er zijn verschillende mogelijkheden om nieuw metselwerk af te voegen. Harm adviseert u graag over de uitstraling van uw metselwerk; de kleur en het soort voeg. De meest gebruikte technieken zijn de plat vol geborstelde voeg en de iets verdiepte variant, de doorgestreken voeg. Daarnaast zijn er nog wat meer speciale mogelijkheden zoals de knipvoeg, de gesneden voeg en ‘teruggevoegd’ zoals wij dat noemen. De kosten voor metsel- en voegwerk is altijd altijd maatwerk, waarbij er een verschil is tussen bestaand en nieuw voegwerk. Ook het soort voeg heeft invloed op de prijs, de knipvoeg en de snijvoeg zijn relatief duur. Metselmeester Harm is een erkend vakman, daarmee bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Kort gezegd, we bieden alle mogelijkheden om uw metselwerk vakkundig af te voegen. Vraag vrijblijvend naar de kosten voor uw woning of bedrijfspand. Wij komen graag langs!

Reparatie en renovatie voegwerk

Voegen zijn een belangrijke bouwsteen in uw gevel. Stenen en voegen van een buitenmuur zullen na jaren in weer in wind uiteindelijk een verouderd en vuil beeld aan de woning geven. Het opknappen ervan is vaak een flinke klus maar zeker lonend. Niet alleen doet het veel voor de uitstraling, het maakt de woning ook weer klaar voor de toekomst en zal zo zeker een waardevermeerdering betekenen. Als u een bestaande muur wilt laten voegen, dan zorgen wij ervoor dat de bestaande voegen met een slijpschijf of een hamer en steenbeitel uithakt worden. Een flinke klus maar de oude voegen moeten meestal eerst verwijderd worden voordat we nieuwe voegen aan kunnen brengen. Het reinigen of stralen van de gevel wordt vaak direct meegenomen, evenals het impregneren ervan. Dat laatste maakt de muur beter bestand tegen vuil en vocht. Heeft u vochtproblemen in huis dan kan het best zijn dat gevelherstel dit zal verhelpen. Op de pagina voegwerk herstellen vertellen we alles over het herstellen van voegen.

Stel uw vraag

Advies op maat

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Voegwerk vervangen

Door op tijd de voegen in een gevel te repareren wordt gevolgschade door inwerking van vocht voorkomen. Het is dus belangrijk dat een gevelrenovatie deskundig wordt uitgevoerd. Signalen hiervoor zijn voegen met scheuren of zelfs voegen die goeddeels verdwenen zijn door de jaren. Bij opdracht worden slechte delen eerst uitgehakt of uitgeslepen. De stenen worden zo goed mogelijk heel gehouden. De kosten voor het herstellen van voegwerk hangen in belangrijke mate af van het voorwerk dat er nodig is om het nieuwe voegwerk aan te brengen. Afhankelijk van de staat van de gevel en de voegen kunnen wij de muren en voegen schoonmaken. Op de pagina voegwerk vervangen vertellen we alles over de mogelijkheden van het vervangen van het voegwerk.

Contact opnemen

Advies op maat

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Kosten voegwerk

De totale kostprijs van voegwerk is afhankelijk van welke soort voeg u kiest en het totaal oppervlakte van de gevel of muur (het aantal vierkante meters) en de bereikbaarheid ervan. Voor nieuw voegwerk kunnen we veelal een scherpe prijs hanteren. Bij de renovatie van bestaand voegwerk is de algehele conditie van de gevel, de stenen en de voegen iets om samen vooraf goed naar te kijken. Het herstellen van scheuren in de muur of het repareren van muurankers kan zo nodig door ons direct meegenomen worden. Op de pagina voegewerk herstellen vertellen we alles over kosten voegwerk herstellen.

Het werkgebied van de Metselmeester is met name de provincie Friesland en Groningen. Vanuit Drachten werken we het vaakst in Leeuwarden en de stad Groningen. Wilt u een nieuwe of bestaande muur door ons laten voegen, vraag dan hier eenvoudig een offerte aan.

5.0
Gevel is opnieuw gevoegd en ik ben tevreden met het resultaat.Alles netjes uitgevoerd en vooraf een duidelijke offerte.
Goede communicatie, alles netjes uitgevoerd. Resultaat mag er zijn en na afronden alles netjes achtergelaten. Een aanrader dus.
Harm heeft bij ons een uitbouw gemetseld en gevoegd. was niet een makkelijke klus. Heeft hij keurig gedaan!kan iedereen dit metselbedrijf aanbevelen.
js_loader

Bekijk alle reviews

Contact opnemen

Vertrouwen gekregen in ons vakmanschap? Nieuwsgierig wat het kost als we voor u aan de slag gaan en hoe het eindresultaat eruit kan zien? Bel met Harm, nemen we samen de situatie op voor de beste aanpak en een eerlijke prijs.

06-48611150
info@metselmeester.nl
9207 BM Drachten

Metselbedrijf H. van der Meer uit Drachten