Over ons

Meester in metselwerk, voegen en impregneren

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Eerlijke prijzen
  • Afspraak = afspraak
  • Vakwerk

Metselmeester voor nieuwbouw, renovatie en restauratie

Met hard werken, een ouderwets degelijke opleiding in de bouw en diverse cursussen heeft Harm zich ontwikkeld tot een vakman in metselwerk. Begonnen als allround timmerman in de aannemerij heeft hij zich in de afgelopen 20 jaar steeds verder gespecialiseerd in het metselwerk. Hier ligt zijn hart en komt het vakmanschap tot zijn recht. Na een dienstverband bij verschillende metselbedrijven werkt hij inmiddels alweer een aantal jaren zelfstandig. Daarbij wordt hij regelmatig ingehuurd voor metselwerk in de aannemerij.

Metselbedrijf voor Friesland en Groningen

Harm is door zijn jarenlange ervaring en bijscholing breed inzetbaar. Van nieuwbouw tot renovatie en restauratiewerk. Het accent ligt op metselwerk, het voegen van muren en het impregneren en herstellen van gevels. De naam Metselmeester geeft aan dat hij meer specialistische opdrachten de baas is. Opdrachtgevers zijn particulieren maar ook het midden- en kleinbedrijf. Vanuit de vestigingsplaats in Drachten heeft hij in grote steden als Leeuwarden en Groningen volop klussen gedaan om trots op te zijn.

Contact opnemen

Advies op maat

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Offerte metselen, voegen of impregneren

Wilt u weten of Harm de klus kan klaren? Vul dan het offerteformulier op deze website in of bel Harm mobiel. Om een goede prijs te kunnen geven is het meestal handig om de situatie op locatie te beoordelen. We gaan daarom eigenlijk altijd eerst bij de klant langs voor we een offerte opstellen.

5.0
Gevel is opnieuw gevoegd en ik ben tevreden met het resultaat.Alles netjes uitgevoerd en vooraf een duidelijke offerte.
Goede communicatie, alles netjes uitgevoerd. Resultaat mag er zijn en na afronden alles netjes achtergelaten. Een aanrader dus.
Harm heeft bij ons een uitbouw gemetseld en gevoegd. was niet een makkelijke klus. Heeft hij keurig gedaan!kan iedereen dit metselbedrijf aanbevelen.
js_loader

Bekijk alle reviews

Contact opnemen

Vertrouwen gekregen in ons vakmanschap? Nieuwsgierig wat het kost als we voor u aan de slag gaan en hoe het eindresultaat eruit kan zien? Bel met Harm, nemen we samen de situatie op voor de beste aanpak en een eerlijke prijs.

06-48611150
info@metselmeester.nl
9207 BM Drachten

Metselbedrijf H. van der Meer uit Drachten