Offerte aanvragen

Vakman in metselwerk, muren voegen en impregneren

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Eerlijke prijzen
  • Afspraak = afspraak
  • Vakwerk

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u weten of we de klus kunnen klaren? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in of bel Harm mobiel. Om een goede prijs te kunnen geven is het veelal nodig om de situatie vooraf te beoordelen. We gaan daarom eigenlijk altijd eerst bij de klant langs voor we een offerte opstellen.

Tip: na het invullen van onderstaand formulier zullen wij binnen enkele werkdagen telefonisch contact met u opnemen. Vergeet dus niet om een telefoonnummer mee te sturen en wanneer we u daarop het beste kunnen bereiken.

"*" geeft vereiste velden aan

5.0
Gevel is opnieuw gevoegd en ik ben tevreden met het resultaat.Alles netjes uitgevoerd en vooraf een duidelijke offerte.
Goede communicatie, alles netjes uitgevoerd. Resultaat mag er zijn en na afronden alles netjes achtergelaten. Een aanrader dus.
Harm heeft bij ons een uitbouw gemetseld en gevoegd. was niet een makkelijke klus. Heeft hij keurig gedaan!kan iedereen dit metselbedrijf aanbevelen.
js_loader

Bekijk alle reviews

Contact opnemen

Vertrouwen gekregen in ons vakmanschap? Nieuwsgierig wat het kost als we voor u aan de slag gaan en hoe het eindresultaat eruit kan zien? Bel met Harm, nemen we samen de situatie op voor de beste aanpak en een eerlijke prijs.

06-48611150
info@metselmeester.nl
9207 BM Drachten

Metselbedrijf H. van der Meer uit Drachten